• November 27, 2021

Arteta: Zadovoljan sam, donosimo dobre odluke – Sportklub

Zadovoljan je bio Mikel Arteta posle pobede Arsenala protiv Aston Vile u duelu devetog kola Premijer lige. Ali, imao je i svoje brige koje objašnjava mladošću ekipe.

„Zadovoljan sam načinom na koji smo počeli meč, tempom i dominacijom. Verovali smo da možemo da dođemo do pobede protiv veoma dobrog rivala. Želeli smo da zaboravimo ono što je bilo u ponedeljak“, rekao je posle utakmice Mikel Arteta.

„Svi su izvukli pouku iz meča sa Kristal Palasom. Ova pobeda je počela reakcijom na taj remi. Imamo najmlađi tim u ligi i to ne možemo da promenimo. Zato moramo da nađemo razloge zbog kojih se neke stvari dešavaju i da ih rešimo“, dodao je menadžer Arsenala.

„Ovo je način na koji treba da igramo, sa jakom željom, posvećenošću i jasnim idejama kako da napadamo. Sada smo već bliskiji kao tim, donosimo dobre odluke i imamo dobre igrače“, rekao je Arteta i priznao da ga je nedostatak prilika tokom prvog poluvremena malo zabrinuo.

„To je posledica mladosti. Moraju da budu konstantniji, ali to dolazi sa zrelošću i iskustvom, ali večeras su pokazali da umeju da budu zreli i bili su prilično impresivni, posebno Nuno Tavares, ovo mu je bio prvi start“, zaključio je Arteta.

Preuzeto sa: https://sportklub.rs/feed/

Admin

Read Previous

Bakljada, kasni početak i na kraju remi Sent Etjena i Anžea – Sportklub

Read Next

Evo kako da napravite veganski carpaccio sa avokadom