Arianna Grande se udala u tajnosti ovog vikenda, a ovo su detalji sa njenog venčanja

Ove godine suvi led, dim i pesma od Petra Graša “Ako te pitaju”, zamenile su intimne ceremonije sa malo ljudi. Svetska pandemija je sprečila mlade parove da na goste gledaju kao na stolice, i pružila im priliku da naprave venčanje kakvo bi oni zapravo želeli, a ne kakvo bi želela njihova rodbina iz Bosne.

Ova nužnost je naterala celu planetu da preispita svoje prioritete – pa je tako i Arianna Grande odlučila da se u tajnosti venča sa svojim verenikom, Daltonom Gomezom, sa samo 20 svedoka. Početkom nedelje svetske medije prepravila je vest da je dvadesetsedmogodišnja pevačica uplovila u bračne vode sa svojim dve godine mlađim izabranikom tokom vikenda, a mi vam predstavljamo detalje njihovog intimnog venčanja.

Arianna Grande i njen (sad već) muž svoju vezu su objavili javnosti u maju prošle godine, kada su se zajedno pojavili u njenom spotu za pesmu “Stuck With U”. Dalton Gomez, koji je inače u poslu nekretnina, postavio joj je sudbonosno pitanje već u decembru, a ona je po drugi put rekla da. U 2018. godini, mlada pevačica i glumica bila je verena za američkog komičara Petea Davidsona.

Par je ceo karantin proveo zajedno, i to je učvrstilo njihovu vezu i postavilo temelje za zajednički život… Iako su bili vereni samo 5 meseci, njihovi prijatelji su rekli da kad znaš – znaš, i da nijedno od njih dvoje nije želelo da čeka. Bez obzira na pandemijske zabrane, oboje su želeli intimnu ceremoniju, a ovaj vikend im se činio savršen za to.

Ceremonija se održala u dvorištu kuće Arianne Grande u Montecitu (Da, baš one gde su joj komšije Oprah Winfrey i Meghan Markle). “Bilo je predivno, ali ne i previše”, otkriva izvor koji je prisustvovao ceremoniji. “Ari je želela da sve bude jednostavno i sa ukusom. Jedino im je bilo bitno da uz njih bude njihova porodica, i da podele svoj trenutak sa njima.”

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Šta se to dogodilo sa street stilom poznatih, i zašto tako loše izgleda? – WANNABE MAGAZINE

Read Next

Naomi Campbell je postala mama i uzburkala je internet ovim iznenadnim vestima! – WANNABE MAGAZINE