Apsolutno zadovoljstvo za vaša nepca – doživite praznike za pamćenje uz Doncafé Choco Vanilla – WANNABE MAGAZINE

Kad ujutru otvorimo oči, šta je to prvo na šta najčešće pomislimo? Kafa. Postoji li lepši miris od tople jutarnje kafe – tog intimnog trenutka koji nas razbudi na najlepši mogući način, dajući nam snagu za predstojeće dnevne poduhvate? A sad zamislite tu okrepljujuću aromu u toku radosne praznične atmosfere. Čavrljanje u ušuškanom ambijentu sa ukućanima i prijateljima, sijanje lampica sa raskošne jelke, novogodišnje pesme koje odjekuju u pozadini i – šoljica kafe. Divno, zar ne? Treba li nam nešto više?

Ispijanje kafe za vreme novogodišnje euforije treba da postane poseban vid slavlja. Nakon celodnevnog igranja, grudvanja i sankanja sa decom po snegu, šta je to što vas razveseli kad pomislite na odlazak kući? Opet – kafa! Da, ovaj topli napitak predstavlja neizostavni deo naše svakodnevice koji nas osvežava, relaksira, isceljuje.

Zato, dragi džezveri, predstavljamo vam jedinstvenu aromu koja će bez sumnje upotpuniti novogodišnju čaroliju vašeg doma, a ona se ogleda u ukusu Doncafé Choco Vanilla – ultimativnom prazniku za vaša čula!

Doncafe Choco Vanilla 5 Apsolutno zadovoljstvo za vaša nepca doživite praznike za pamćenje uz Doncafé Choco Vanilla
Doncafe Choco Vanilla 3 Apsolutno zadovoljstvo za vaša nepca doživite praznike za pamćenje uz Doncafé Choco Vanilla

Praznik u malom

Doncafé nas svake godine tradicionalno obraduje sa novim ukusima, pa nakon Choco, Nougat i Kakao & cimet café, imamo priliku da uživamo i uz Doncafé Choco Vanilla, koja pleni svojevrsnom harmonijom između pažljivo izbalansirane mešavine pržene kafe i punoće kakao praha, arome čokolade i slatkih nota vanile. Doncafé Choco Vanilla budi iskonski unutrašnji mir i osećaj da pijete praznik u malom, a ima li potpunijeg užitka nego kad vam se u tome pridruže i drage osobe sa kojima ćete podeliti iskustvo? Da, ništa ne bi bilo kompletno bez naših voljenih koji su uvek uz nas. Kafa sa partnerom, kafa sa drugaricom, kafa sa komšinicom – yes, please! Doncafé Choco Vanilla savršeno ide u kombinaciji sa čokoladnim kolačićima i čajnim kolutićima, stvarajući apsolutno zadovoljstvo za naša nepca. A kada je sipate u novu prazničnu šoljicu – svaki dom će zamirisati na Novu godinu!

Savršen poklon za sve ljubitelje kafe

Novogodišnji i božićni praznici, kao i slave kojima januar obiluje, predstavljaju idealan povod za darivanje. Razmislite koliko je neprocenjiv trenutak kad u trenutku uručivanja poklona vidite ozarenost na licu vaših bližnjih. Baš iz tog razloga treba da se potrudite i poklonite im nešto za šta znate da će ih apsolutno obradovati! A budući da mnogi od nas ne mogu da zamisle dan bez kafe, predlažemo vam nesvakidašnji poklon zbog kog će im praznici ostati u nezaboravnom sećanju – a ogleda se u paketu koji čini kolekcija od Doncafé Moment 200g i Doncafé Choco Vanilla 200g. U paketu se nalazi i preslatka poklon šoljica sa novogodišnjim motivima koja će zaokružiti praznični duh u svačijem domu.

Doncafe Choco Vanilla 6 Apsolutno zadovoljstvo za vaša nepca doživite praznike za pamćenje uz Doncafé Choco Vanilla
Doncafe Choco Vanilla 4 Apsolutno zadovoljstvo za vaša nepca doživite praznike za pamćenje uz Doncafé Choco Vanilla

Ekskluzivni poklon set ispod vaše jelke

Da, to nije sve! Doncafé nas je iznenadio još jednim paketom koji uključuje Doncafé Moment 2x200g i božanstvenu šoljicu sa zlatnim detaljima. Kolekciju čine četiri različita dizajna kutija ekskluzivno upakovanih kao novogodišnji poklon, kao i dva različita dizajna elegantnih šoljica. Pune novogodišnjih motiva, kutije se savršeno uklapaju uz druge poklone ispod jelke.

Budući da smo u prethodnom periodu bili uskraćeni za druženje i uživanje na kakvo smo navikli, sada je idealni trenutak da to nadoknadimo. Praznici su vreme deljenja ljubavi i radosti, a koji je bolji način da započnete novo prijateljstvo i odnos sa osobom koja vam se dopada, nego da je pozovete na Doncafé Choco Vanillu?

Fotografije: WANNABE Media

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Tuhel: Neću o politici, ako kažu da se igra – moramo igrati – Sportklub

Read Next

U Srbiju je konačno stigao čuveni makeup brend Illamasqua