Anti-age dnevna krema L’Oréal Revitalift Laser – WANNABE MAGAZINE

Zajedno sa godinama, iskustvom, suzama i osmesima, dolaze nam i prve bore i fine linije. Starenje je proces koji ne možemo opovrgnuti, ali možemo ublažiti njegove vidljive efekte na našoj koži. Zato smo konstantno u potrazi za pouzdanim prozivodima na koje možemo da se oslonimo, i čija je delotvornost proverena.

U ovoj potrazi nam se često dešava da pomislimo da je za neke od naših bora već “prekasno”, jer im se nismo posvetili na vreme ili ih nismo tretirali na ispravan način – ali, tu smo da vas obradujemo da možete prestati sa brigom! Predstavljamo vam L’Oréal Revitalift Laser dnevnu kremu koja za samo dva meseca korišćenja umanjuje bore nastale u toku tri godine*. Ovu moćnu kremu protiv bora odlikuje trostruko anti-age dejstvo, a u nastavku vam otkrivamo zašto je baš ona naš izbor u rutini nege zrele kože!

L’Oréal Revitalift Laser dnevna krema sadrži kombinaciju tri dermatološki aktivna sastojka, koji ciljano utiču na vidljive znake starenja i pomažu u borbi protiv bora i finih linija. U pitanju su PRO-RETINOL koji pomaže u ublažavanju bora i obnavljanju teksture kože, HIJALURONSKA KISELINA koja vraća jedrinu i intenzivno hidrira kožu, i VITAMIN C* – koji koži vraća blistavost i vidljivo koriguje neujednačenost tena. 

Još jedna prednost ove kreme leži u njenoj nežnoj teksturi, koja na koži ne ostavlja neželjene masne i lepljlive tragove. Vaša koža će je brzo upiti, a nakon njenog nanošenja – vaša koža će biti meka, osvežena i prijatna na dodir.

Kada se odlučujemo za anti-age proizvode, najvažnije od svega nam je to da su brendovi koje biramo provereni, kao i da su proizvodi adekvatni za naš tip i problematiku kože. Reputacija brenda L’Oréal Paris već nam dovoljno govori sama po sebi, a klinička ispitivanja koja su sprovedena čine da budemo još sigurniji pri izboru L’Oréal Revitalift Laser dnevne kreme.

L’Oréal Revitalift Laser dnevna krema pruža kako trenutno dejstvo, tako i kontinuirano ublažavanje bora i finih linija. Trenutno dejstvo primećuje se u vidu hidrirane, jedrije kože i poboljšane teksture kod čak 87%* žena koje su je testirale. Posle samo nedelju dana korišćenja ove anti-age kreme, fine linije vidljivo su ublažene – dok je posle 4 nedelje koža sjajnija i čvršćeg tonusa. 

Kompanija L’Oréal kontinuirano radi na naprednoj, efikasnoj nezi kože. Svaki njihov proizvod odobrio je Međunarodni bord dermatologa, koji pomoću detaljnog protokola ispitivanja proizvoda i njihovih rezultata obuhvata proveru sastojaka u pogledu bezbednosti, tolerancije i efikasnosti. Možemo reći da je vaša koža u “sigurnim rukama”, jer L’Oréal ništa ne prepušta slučaju – usled čega i jeste jedan od vodećih skin care brendova na tržištu. 

Takođe, delotvornost L’Oréal Revitalift Laser dnevne kreme prepoznali su i lokalni anti-age stručnjaci, kao što je dr Jasmina Lalošević, specijalista Evropskog instituta za naučni anti-ageing u Parizu. Kako sama kaže, Jasmini i njenim pacijentima izuzetno je važno da proizvod koji biraju ima dokazanu efikasnost, zbog čega bira da sarađuje sa brendom L’Oréal Paris.

Naravno, anti-age rutina pruža izraženije efekte kada je potpuna, i kada u okviru nje koristite više proizvoda čija se delotvornost međusobno pospešuje. Predlažemo vam da svoju dnevnu rutinu započnete Revitalift Filler serumom koji u sebi sadrži čak 1,5% hijaluronske kiseline – moćnog aktivnog sastojka koji će vaša koža voleti. Nakon seruma nanesite L’Oréal Revitalift Laser dnevnu kremu, koja će “zaključati” delotvornost seruma i dodatno hidrirati vašu kožu. Kada je noćna rutina u pitanju, naš predlog je Revitalift Laser noćni serum sa čistim retinolom, koji vidljivo smanjuje pojavu dubokih bora kod čak 100%* žena koje su ga testirale. Podignite svoju anti-age rutinu na novi nivo i uživajte u vidljivim rezultatima.

Sve pomenute proizvode možete pronaći u svim DM i Lilly drogerijama, kao i na Lilly online shopu. Za više informacija o L’Oréal Revitalift Laser dnevnoj kremi i celokupnoj liniji zapratite L’Oréal Paris na Instagramu i Facebooku.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Spooky season – predstavljamo vam vaš horoskop za Noć veštica

Read Next

Poznato sa kim igra Đoković u trećem kolu Pariza: Stiže mu “stara mušterija”