• January 25, 2022

ANKETA + GIVEAWAY: Mame, popunite našu anketu, podelite sa nama kada ste bile najponosnije na partnera i osvojite La Roche-Posay Lipikar poklon paket! WANNABE MAGAZINE NEGA KOŽE I NOKTIJU ANKETA + GIVEAWAY: Mame, popunite našu anketu, podelite sa nama kada ste bile najponosnije na partnera i osvojite La Roche-Posay Lipikar poklon paket!

Saznanje žene da će postati majka jedno je od najposebnijih iskustava u životu. Taj trenutak spoznaje da će kroz nekoliko meseci sve dobiti sasvim novi smisao i da će baš ona doneti novi život na ovaj svet, zauvek ostaje neprocenjiv. Svaka žena koja je priželjkivala da postane majka reći će vam kako je baš ova uloga jedna od najvažnijih u njenom životu i kako se tokom čitave trudnoće brižljivo pripremala za dolazak bebe na svet.

U tome, naravno, nije bila sama. Kroz neprospavane noći na trudničkom jastuku, mesečne odlaske na ultrazvučne preglede i dane mučnine i cravinga za neobičnom hranom nije prolazila sama – uz nju je bio njen partner, budući tata, podjednako uplašen i uzbuđen.

1 6 scaled ANKETA + GIVEAWAY: Mame, popunite našu anketu, podelite sa nama kada ste bile najponosnije na partnera i osvojite La Roche Posay Lipikar poklon paket!

Mama je ta koja tokom trudnoće i neposredno nakon porođaja biva sigurno utočište za bebu, a tata je taj koji bi trebalo da bude sigurno utočište mami, pa samim tim i bebi. Roditeljske uloge među njima su podeljene, i mada je uloga mame kao izvora života apsolutno neprocenjiva – mesta za negu i ljubav sa tatine strane i te kako ima. Tata u svojim snažnim i sigurnim rukama može nunati bebu pred spavanje, može je kupati, menjati joj pelene, njenu osetljivu kožu negovati kremama… može joj pružiti svoju ljubav kroz nežnost. A kako sve to izgleda u očima mame koja ga posmatra, imate priliku da nam iz ličnog iskustva otkrijete u nastavku teksta!

U saradnji sa brendom La Roche-Posay kreirali smo jedinstvenu La Roche-Posay x WANNABE Magazine anketu „iz ugla mame“ u kojoj vama, mamama, postavljamo nekoliko ključnih pitanja o tome koliko je vaš partner bio uključen u negu bebe u prvim mesecima njenog dolaska na svet – nakon koje vas i darujemo! Popunite našu anketu u nastavku, a zatim nam otkrijte kada ste to bile najponosnije na svog partnera u kontekstu nege vaše bebe – jer ćemo tri najkreativnija odgovora nagraditi La Roche-Posay poklon paketima.

Otkrijte budućim mamama koliko je roditeljstvo divno uz partnera koji je pun podrške, razbijte stereotipe o tatama koji nisu u dosluhu sa svojim emocijama i pokažite svetu na ličnom primeru da je moguće biti u braku ravnopravnih uloga kada je nega bebe u pitanju!

POPUNITE LA ROCHE-POSAY X WANNABE MAGAZINE ANKETU

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Ćavi: Ovo je Barsa koju ljude žele da vide – Sportklub

Read Next

Savršeni spoj zavodljivosti i inovacije – Prada Luna Rossa Ocean je ultimativni miris za svakog savremenog avanturistu – WANNABE MAGAZINE