Andrija nasmejao fanove novim urnebesnim snimkom: Kao Svetozar Zokić Mućaćo ispričao anegdotu

Popularni glumac Andrija Milošević nije odoleo da ne proba hit filter uz pomoć kog izgledate kao da ste odradili sve moguće tretmane kod plastičnog hirurga, a izgleda su mu se veoma dopali čim je nastavio da ih koristi i ponovo nasmejao svoje pratioce na Instagramu.

Andrija je u poslednjoj objavi ponovo nasmejao sve do suza kada je sa efektom koji uvecava mnogo usne i ističe jagodice kao Svetozar Zokić Mućaćo ispričao anegdotu.

– Čeda i ja na moru i i mi doručkovali i hoću da stavim račun na sobu. I dođe ovaj momak i pita me koje mi je ime, ja kažem Svetouzar. On kaže: “Sveto, šta?”, Svetozar, nemoj ti Šta glavu slomije, je l si čuo – ispričao je u svom stilu Milošević. 

Komentari i lajkovi korisnika Instagram aplikacije samo su se nizali.

“Hvala ti što postojiš, mi tebe familijarno obožavamo”, “Kakva si ti legenda, čoveče”, “Pa ovo je presmešno”, Mućaćo. je l’ to botoks ili si uradio usne”, “Pa ti si haos, kakva transformacija”, Gledam ovo sto puta i ne mogu da se nagledam”, “Koji si ti car” – napisali su mu pratioci ispod objave

Pogledajte urnebesni snimak na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Preuzeto sa: https://www.telegraf.rs/rss

Admin

Read Previous

Tara uplakana i umorna otvorila dušu: “Poslala sam poruku Nenadovom bratu i ocu, nisu mi odgovorili”

Read Next

Budućnost potopila sve lađe Mornaru i čeka Zvezdu ili Igokeu u finalu, briljirao maestralni Kobs!