Anćeloti: Moraćemo jače da pritiskamo u Madridu – Sportklub

Real Madrid je poražen minimalnim rezultatom u Parizu od PSŽ u prvom meču osmine finala Lige šampiona golom u nadoknadi vremena. Ali svestan je trener kraljevskog kluba Karlo Anćeloti da njegov tim nije bio na visini zadatka.

– Nismo uspevali da iznosimo loptu i imali smo mnogo netačnih pasova. Na to su nas naterali visokim presingom i to su dobro radili stavivši nas u težak položaj. Sada mi moramo da ih pritisnemo u revanšu. Imamo rezultatski zaostatak i takođe moramo da budemo jači na lopti nego što smo sada bili – rekao je Anćeloti.

Istakao je italijanski trener nadu da će uspeti da adekvatno zameni Kazemira i Ferlana Mendija koji su dobili parne kartone. Uprkos porazu, jedan od junaka meča na Parku Prinčeva bio je Tibo Kurtoa, koji em što je odbranio penal Mesiju, em što je realno sačuvao Madriđane od pravog potopa.

– Primili smo glup gol. Glupo smo izgubili loptu i Embape je to kaznio. Teško nam ovo pada, ali nismo ni igrali dobro. Ipak, ništa se ne menja u našem planu. Moramo da pobedimo da bismo otišli dalje. Nadam se velikoj podršci navijača – potom se osvrnuo na odbranjen penal Mesiju – Proučavao sam kako Mesi šutira penale i malo sam se igrao sa njim dok sam bio na liniji. Naravno, morate i da imate sreće.

Preuzeto sa: https://sportklub.rs/feed/

Admin

Read Previous

RASPUŠTA SE SKUPŠTINA, RASPISUJU SE IZBORI – Beograduživo.rs

Read Next

Gvardiola: Oni su odličan tim, verujte razlika nije 5:0 – Sportklub