• November 29, 2023

Ana Korać i njen pas potpuno ravnopravni u restoranu: Podelili obrok iz istog tanjira

Ona redovno vodi svog psa svuda sa sobom, a može se reći na osnovu njenih objava da njen pas najviše voli da jede za stolom u skupocenim restoranima

Starleta iz Ivanjice i nekadašnja učesnica rijalitija Zadruga Ana Korać ponovo je podeila snimak iz restorana sa svojim kućnim ljubicem, Arijem, a ovoga puta su podelili obrok.

Naime, ona redovno vodi svog psa svuda sa sobom, a može se reći na osnovu njenih objava da njen pas najviše voli da jede za stolom u skupocenim restoranima.

Starleta je ovo još jednom potvrdila, tako što je okačila video na svom instagram profilu kako večeraju zajedno.

On je tretiran kao i čovek, a uvek sedi na stolici ili mestu pored nje, za stolom, a nekada dobije svoj obrok, što ovoga puta nije bio slučaj.

Njih dvoje su sada podelili meso iz Aninog tanjira, dok je pored ovog stajao još jedan sa sušijem, a ostalo je nepoznato

Prvi put je to uradila kada je u jednom prestoničkom restoranu organizovala rođendansku žurku za psa, a sada ga je ponovo izvela u restoran na večeru. 

Vidi se da i Ana i Ari vode računa o liniji, te uvek jedu nešto dijetalno.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Preuzeto sa: https://www.telegraf.rs/rss

Vinkmag ad

Admin

Read Previous

Ivana je svakoga dana sve lepša: Vikend je rešila da provede doterana, a evo koja cica ju je fotkala

Read Next

Imamo prvi ulazak u Superligu, oživeo jedan od najvećih fudbalskih centara u Srbiji