Američki tim na Olimpijskim igrama 2021. nosiće brend Kim Kardašijan “Skims”

Kim Kardashian je najavila da će njena kompanija “Skims”, koja se bavi prodajom odeće za oblikovanje tela, dizajnirati donji veš, pidžame i loungewear američkog olimpijskog i paraolimpijskog tima. Olimpijske i paraolimpijske igre održaće se ovog leta u Tokiju. Kim Kardashian (West?) je na svom zvaničnom Instagram profilu objavila sliku ženskog tima u njenim kreacijama i tako najavila ovu saradnju. “Još od svoje 10. godine slušala sam svog očuha kako mi u detalje priča o Olimpijskim igrama“, napisala je Kim. Godinama se divim snazi i energiji ovih sportista, tako da je sve došlo na svoje u trenutku kada je “Skims” dobio poziv od američkog Olimpijskog tima. Caitlyn Jenner, očuh Kim Kardashian, osvojila je zlatnu medalju u desetoboju na Olimpijskim igrama 1976. godine.

Još od 2018. godine, američki dizajner Ralph Lauren, zadužen je za stajlinge američkog tima na ceremoniji otvaranja i zatvaranja, dok kompanija “Nike” tradicionalno oblači sportiste tokom učestvovanja u Olimpijskim igrama. Ispod svega toga, sportisti će nositi liniju Skims Olimpics koja će biti dostupna za kupovinu putem interneta već u julu.

U kolekciji će se naći topovi, bokserice, majice bez rukava, gaćice, majice, čarape i helanke – sve što je neophodno kako za vrhunski performans tako i za kvalitetan san. Svi modni komadi ukrašeni su zastavom Sjedinjenih Američkih Država kao i olimpijskim prstenovima.

Ova saradnja odražava činjenicu da sportska odeća više nije tako usko definisana; a to se ogleda i u fenomenu da sportsku odeću sada ne proizvode samo kompanije koje su specijalizovane za to, već odeću za vežbanje, trčanje ili treniranje možemo videti i u izlozima modnih kuća.

To takođe približava modne dizajnere sportistima. Poznati liberijski dizajner Telfar Clemens takođe se odazvao pozivu i kreiraće uniforme sportista koji će predstavljati Liberiju na Olimpijskim igrama.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Izašao je trejler za novi film o princu Hariju i Megan Markl “Escaping the Palace” – da li ste ga pogledali?

Read Next

Na snazi narandžasti meteo-alarm, temperature do 38