• December 3, 2023

AKTIVIRAJ ALARM! UŽIVAJ U HAPPY HOUR PERIODU ČETVRTKOM I OSVOJI POKLON SPINOVE! – Beograduživo.rs

Meridian nastavlja sa sada već tradicionalnim Happy Hour periodom i tokom meseca maja. I ovog četvrtka imate priliku da uživate u najboljoj zabavi koja vam može obezbediti pregršt POKLON SPINOVA!

Sve što vam je potrebno jeste da četvrtkom deponujete 500 DINARA ili više od toga od 12 do 15h i besplatni spinovi su vaši! Ulogujte se na svoj korisnički nalog i uživajte u zabavi koja ne poznaje granice!

REGISTRUJ SE – PREUZMI 200 POKLON SPINOVA

Ukoliko ne posedujete aktivan korisnički nalog, pravo je vreme da se pridružite stotinama zadovoljnih igrača. Registracija traje svega nekoliko sekundi, a nosi sa sobom specijalan POKLON BONUS za novajlije!

Odmah nakon registracije osvojićete 200 POKLON SPINOVA na zanimljivoj slot igri Maya’s Treasure provajdera Expanse Studios.

Da stvar bude bolja, nije potrebno ni da deponujete novac na vaš nalog, POKLON SPINOVI vas čekaju odmah nakon registracije!

Registrujte se, uživajte u čarima najbolje dobrodošlice i ne propustite pregršt sjajnih promocija u Meridianu!

Da stvar bude bolja, ukoliko deponujete više sredstava na svoj korisnički nalog čeka vas i veći broj POKLON SPINOVA. Možete osvojiti od 50 do 100 BESPLATNIH SPINOVA na super zanimljivoj slot igri Wild Corrida koju nam predstavlja provajder Expanse Studios!

Čeka vas susret sa matadorom koji će vam otkriti svet magičnih bonusa! Beskrajni množioci, Respin Bonus i specijalni simboli su ključ do VANSERIJSKIH DOBITAKA!

Ulogujte se na meridianbet.rs i pretvorite svoje najlepše snove u stvarnost!

Najnovije na Beograduzivo.rs:

Izvor: Meridian Promo

POGLEDAJ JOŠ: KULTURA I ZABAVA

Preuzeto sa: https://www.beograduzivo.rs/feed/

Vinkmag ad

Admin

Read Previous

Pljusak rashladio Beograd

Read Next

KORONA VIRUS COVID-19 U SRBIJI – AKTUELNO STANJE – Beograduživo.rs