Ako volite stil Belle Hadid – ovaj modni brend će vas oduševiti! – WANNABE MAGAZINE

Ženstvenost nikada ne izlazi iz mode, a šik stajlinzi možda menjaju svoju formu i izgled, ali definitivno opstaju u modnom svetu. Naglašavanje lepote ženskog tela odevnim komadima, kao i ispoljavanje ženske lepote, snage i moći kroz odevanje oduvek je pristuno – i sigurno će biti prisutno i u godinama koje slede.

Estetski principi koji su oličenje ženstvenosti u stilu prisutni su u poznatom italijanskom brendu Miss Sixty od samog trenutka njegovog nastanka 1991. Godine, a osnivač ovog breda, Wicky Hassan na pravi način znao je da pronikne u tajne šik stila. Od tada, pa do današnjih dana, brend Miss Sixty neguje ženstveni stil, koji se iz godine u godinu menja i unapređuje u skladu sa svetskim modnim trendovima i novim vizijama i značenjem pojma ženstvenosti.

Svaku novu kolekciju brenda Miss Sixty prate uzbuđenje i naboj iščekivanja, a Miss Sixty kolekcije namenjene su savremenim devojkama, koje su istovremeno nežne i buntovne, zavodljive ali i odmerene, prefinjene ali i izazovne, i uvek, ali uvek neprikosnoveno svoje. Devojka koja u sebi nosi savršen skup pomenutih osobina upravo je manekenka i javna ličnost Bella Hadid, a ona je i ličnost koja predstavlja najnoviju kolekciju ovog jedinstvenog brenda.

4 O scaled e1618918198335 Ako volite stil Belle Hadid ovaj modni brend će vas oduševiti!

Iz kolekcije preporučujemo: ciklama ženske pantalone, roze ženski sako, bele ženske patike, crna ženska torbica.

Takođe, svetski supermodel Bella Hadid ne samo što je novo lice brenda Miss Sixty, već je sa njim ostvarila globalnu kolaboraciju. Bella je postala izuzetno poznata po svojim atraktivnim odevnim kombinacijama, i već u svojoj dvadeset četvrtoj godini stekla je titulu ikone stila. Njen stil i stav poznati su kao “cold and elegant”, a saradnja između nje i brenda Miss Sixty garantovano će biti uspešna, jer je nastala iz iskrene estetske povezanosti i međusobne privlačnosti.

2 O scaled e1618918240404 Ako volite stil Belle Hadid ovaj modni brend će vas oduševiti!

Iz kolekcije preporučujemo: ženski teksas šorts, lavanda ženska majica, svilena ženska košulja, cvetna mini suknja, kožne ženske patike.

Brend Miss Sixty konsantno probija granice doživljavanja ženstvenosti, pokušavajući da visoku modu i šik približi urbanijem stilu. Upravo zato, Bella Hadid se javlja kao logičan izbor za saradnju. Ona nam je poznata kao hrabra, samopouzdana i autentična ličnost, koja svojom lepotom, ali svojim jedinstvenim stavom i energijom pomera definiciju lepote i ženstvenosti u modnom svetu – i zato nije ni čudo što je njena karijera napredovala “brzinom svetlosti” od dana u kojima je tek počinjala, do toga da je jedan od najtraženijih svetskih modela.

U najnovijoj kampanji breda Miss Sixty, Bellu možemo videti u naizgled minimalističkim i jednostavnim stajlinzima, ali upravo u njihovoj jednostavnosti krije se magija koja nas privlači. Kako bi bila nedvosmisleno sexy i autentična, Belli su potrebni samo jedan par belih čizama, sivi sako, šorts od izbledelog sivog teksasa, bela majica na bratele i ženstvena energija i moć koje isijavaju iz nje, kako bi iznela čitav novi pogled na estetiku ženstvenosti. Takođe, u ovoj kampanji možemo je videti i u all white stajlingu sa vintage pantalonama dubokog struka i topom sa nabranim rukavima, u kojem izgleda kao modna boginja savremenog doba, ali I klasična, retro američka devojka. Obučena u Miss Sixty odevne komade iz najnovije sezone, koji u sebi nose i duh opuštenosti i osećaj seksepila, Bella uspeva da bude savršen spoj ženstvenosti, feminizma i urbanosti – odnosno onog “coolness-a” koji nam se istovremeno čini veoma bliskim i potpuno nedostižnim.

1 O scaled e1618918282137 Ako volite stil Belle Hadid ovaj modni brend će vas oduševiti!

Iz kolekcije preporučujemo: roze ženske farmerke, ženske girlfriend farmerke, ženska teksas jakna, svilena ženska majica, ženske plitke patike.

Naravno, Bella nije samo Bella Hadid, već i jedinstveni simbol čitave nove generacije devojaka, koje ženstvenost prilagođavaju svojoj estetici i principima. Devojke danas nisu isto što i devojke pre deset, ili dvadeset godina – a svaka nova generacija novi je i svetliji pogled u stilsku i opštu budućnost. Zato, od velikog je značaja činjenica da je brend Miss Sixty spreman da se prilagodi novim estetskim principima i savremenim ženama, i da raste i razvija se ujedno sa njima. Miss Sixty je prošlost, ali i budućnost ženstvenosti u modi.

Sve odevne komade i aksesoare iz najnovije Miss Sixty kolekcije možete pronaći u multibrend concept prodavnicama Fashion&Friends u šoping centrima Galerija Belgrade, Ušće, Rajićeva i Delta  City u Beogradu, u centru Promenada u Novom Sadu, kao i u Fashion&Friends webshop-u.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Radonjić: Dosta brzo do velike prednosti – Sportklub

Read Next

Klimakterični dnevnik: Ja nisam ja – WANNABE MAGAZINE