Ako volite “Emily in Paris”, svideće vam se i ovih 5 romantičnih serija – WANNABE MAGAZINE

Bonjour! Verovatno ste čuli da je druga sezona serije Emily in Paris dostupna na Netflixu. Fanovi su oduševljeni, budući da su nestrpljivo iščekivali nove avanture njihove omiljene Amerikanke koja pokušava da izgradi život u Parizu. Serija je puna ekstravagantnih i nesvakidašnjih autfita, neobičnih susreta i ljubavnih zavrzlama. Sada etablirana influenserka sa sjajnim marketinškim idejama i potencijalnom blistavom budućnošću, Emily (Lily Collins) je izgleda konačno omekšala srce svojih francuskih kolega na čelu sa šeficom Sylvie (Philippine Leroy-Beaulieu), ali tek treba da odluči kome pripada njeno srce i šta je to što je čini srećnom.

Uz jednostavnu, zabavnu radnju, Emily in Paris je idealna za bindžovanje, ali, budući da ima samo dve sezone od po 10 epizoda, sigurno je da ćete ostati nezasiti slične tematike. Iz tog razloga vam predstavljamo nekoliko serija koje, takođe, plene poslednjim modnim trendovima i svojevrsnom romantikom.

Gossip Girl

Veoma popularna u toku svih godina emitovanja (2007-2012), Gossip Girl je proslavila Blake Lively, Leighton Meester, Penna Badgleyja i Eda Westwicka. Serija prikazuje grupu mladih koji pohađaju prestižnu školu. Ekipa je konstantnoj meti “tabloidnog” bloga pod imenom Gossip Girl. Dok se privilegovani junaci bore sa svakodnevnim mukama koje podrazumevaju porodičnu dramu, mračne tajne i ljubavne afere, takođe žele da otkriju pravi identitet “tračare”. Nedavno smo dobili i reboot, ali ništa ne može da se poredi sa omamljujućim šarmom originalne postave.

[embedded content]

[embedded content]

Sex and the City

Naravno da je i ova serija deo liste jer je isti autor režirao i nju i Emily in Paris. Da li treba da govorimo o legendarnoj njujorškoj četvorki – Carrie, Samanthi, Mirandi i Charlotte, i njihovim (ne)uspešnim pokušajima da pronađu ljubav i seks? Puna komedije, drame, lepote žensko-ženskih prijateljstava i realnijeg prikaza modernog života, Sex and the City je apsolutni must-see koji ne zastareva.

[embedded content]

[embedded content]

Younger

Darren Starr je kreirao i ovaj projekat, koji se može smatrati starijom sestrom Emily in Paris. Liza Miller (Sutton Foster) je četrdesetogodišnja majka koja želi da pronađe stalno zaposlenje u izdavačkoj kući nakon više godina nezastupljenosti na poslovnom tržištu. Kad počne da odlazi na intervjue i aplicira za različite pozicije, Liza shvata da zaposliti se s njenim nivoom iskustva je skoro pa nemoguće. Nakon što je u toku izlaska u baru došlo do pretpostavke da ima 26 godina, Liza počinje da laže koliko ima godina kako bi našla posao. Dok je gledamo kako pokušava da se uklopi među milenijalce, ne možemo da se ne prisetimo Emily i njenih pokušaja da se uklopi u Parizu. I Liza poseduje sposobnost da svojom lepršavom ličnošću šarmira kolege i napravi karijeru, radeći nešto što voli dok se ujedno pronalazi i ljubav.

[embedded content]

[embedded content]

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Da li biste izašle na dejt sa muškarcem koji je niži od vas? – WANNABE MAGAZINE

Read Next

Vremenska prognoza – 4. januar