Ako vam se dopala serija “El Inocente”, ovo su ostvarenja na Netflixu koja su savršena za vas

Mario Casas (obožavam njegov nickname na Instagramu – Mario Houses, jer su kuće na španskom Casas a na engleskom Houses), osvojio je naša srca još kada je glumio mladog buntovnika u španskoj adaptaciji filma “3 metra iznad neba”. Otada, nijedna njegova uloga nije prošla nezapaženo, a njegove najbolje uloge su u trilerima i krimi dramama. Serija “El Inocente” koju trenutno možemo da gledamo na Netflixu je za kratko vreme doživela planetarnu popularnost, a i dalje je broj jedan na svim listama. Radnja prati mladića po imenu Mat, koji svoju mladost započinje zatvorom, kada u tuči u kojoj je učestvovao, njegov vršnjak tragično premine. Nekoliko godina kasnije, izlazi iz zatvora i počinje svoj život da dovodi u red, a njegova trudna supruga nestaje – i tu počinje naš maraton koji traje 8 epizoda.

Kada u jednom danu pogledate seriju “El Inocente”, želećete da pogledate nešto slično tome, što će vam držati pažnju. Upravo u tom trenutku će vam dobro doći lista u kojoj vam donosimo 5 ostvarenja koja će vam se dopasti ukoliko vas je oduševila ova serija.

¿Quién mató a Sara? (Who Killed Sarah)

Meksičko izdanje u kojem ćete više puta morati da čujete reči kao što je “pendejo”. Ova triler serija je doživela toliki uspeh, da je posle manje od mesec dana izašla i druga sezona. 18 godina je prošlo otkada je Alex završio u zatvoru zbog ubistva svoje sestre, za koje je (naravno) nepravedno osuđen. Kada izađe, sve što želi je da se osveti  porodici za koju smatra da mu je smestila, ali se zaljubi u njihovu ćerku (Quien es ese hombre plays softly in the background).

Durante la tormenta (Mirage)

Ukoliko ste se oduševili glumicom u filmu “Palmeras en la nieve”, ovaj film će vam se sigurno dopasti. Glavna glumica je Adriana Ugarte, a žanr je najlakše smestiti negde između trilera i sci-fia. U filmu se dovodi u pitanje pojam vremena, kada Vera uspe da spase dečka koji je poginuo u njenoj kući pre 25 godina. Ipak, kada Vera promeni prošlost, njena sadašnjost se potpuno poremeti, i u njoj njena ćerka nije rođena. U ovom napetom trileru se takođe pojavljuje i Belen Rueda, glumica koju pamtimo iz poznatih španskih trilera poput “El cuerpo” i “El orfanato” kao i, naravno, nezaboravna Lucia iz serije “Los Serrano”.

The Sinner

A ako je ono što tražite misterija sa puno neizvesnosti i neočekivanih obrta, američka serija “The Sinner” je baš ono što vam treba. Serija ima 2 sezone i njena radnja se fokusira na život problematičnog detektiva koji se vraća u svoj rodni grad da istraži seriju ubistava. Seriju možete pogledati na Netflixu, koji i stoji iza ove produkcije, ali ona je zasnovana na romanu nemačke spisateljice Petre Hammesfahr.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Eksplozija: Hulio Džons najavio odlazak iz Atlante – Sportklub

Read Next

Omekšajte grubu i tamnu kožu na laktovima i kolenima uz pomoć prirode