Ako se borite sa tankom kosom – ove bob frizure su savršeno rešenje za vas

Većina žena priželjkuje dugu i bujnu kosu punu volumena, koja nam se često predstavlja kao simbol i znak izuzetne ženstvenosti. Ipak, genetika je nekome majka a nekome maćeha, pa tako mnoge žene nisu po prirodi obdarene bujnim kosama, već imaju tanku ili osetljiviju, meku dlaku, kojoj nedostaje punoće. To se često može odraziti na njihovo samopouzdanje i unutrašnji osećaj lepote, i zato smo tu da pomognemo. Iako ćete samopouzdanje podići isključivo vežbanjem ljubavi prema sebi, možete učiniti i da vaša kosa izgleda privlačnije i atraktivnije time što ćete je ošišati na neku od bob frizura koje vam predstavljamo u nastavku teksta, a zatim i stilizovati po našim savetima. Na ovaj način ćete predmet svog nezadovoljstva i brige (svoju kosu), učiniti jednom od omiljenih stvari ne sebi, a to će garantovano imati pozitivnog efekta. Inspirištite se primerima iz nastavka, idite u frizerski salon i zablistajte pred porodicom i prijateljima!

Izreckani bob u stilu Kaie Gerber

Manekenka Kaia Gerber naša je stilska inspiracija već dugi niz godina, a sada je i naša inspiracija kada je frizura u pitanju. Kaia je nedavno skratila kosu i počela da nosi bob frizuru, i stoji iza toga da je to bila njena velika želja i jedna od najboljih odluka koje je donela. Ona ima kratki simetrični bob dužine do brade, čiji su krajevi blago izreckani, što mu daje rastresitu teksturu i volumen. Predlažemo vam da ovaj tip boba blago uvijete peglom za kosu na talase. Slobodno ga nosite u mesi stilu i s vremena na vreme protresite prstima.

A line bob sa razdeljkom sa strane

A line bob je još jedan tip bob frizure koji odlično stoji ženama koje nemaju preterano gustu ili jaku kosu. A line bob je kraći u zadnjem delu a duži u predelu oko lica, što vam taman daje priliku da kraćim pramenovima postignete volumen koji vam nedostaje, a lice obavijete onim dužim, koji će vam vizuelno izdužiti izgled kose. Sa ovim tipom boba možete se igrati, možete ga nositi sa razdeljkom po sredini ili sa strane, a mi vam predlažemo opušteniju verziju razdeljka sa strane. Kada isfenirate kosu sa razdeljkom po sredini a zatim je pomerite na stranu, ona će biti blago podignuta i delovaće kao da ima više volumena.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Šta vas muči u bliskim odnosima – prema horoskopu

Read Next

“Pakleni” vikend, temperatura i do 42 stepena