AKCIJA GNEV – POLICIJA UPALA U GARAŽU U FILMSKOM GRADU – Beograduživo.rs

Pripadnici UKP u okviru akcije Gnev upali su u podzemnu garažu u beogradskom naselju Filmski grad i pregledom osumnjičenog i vozila koje koriti pronašli oko šest paketa sa marihuanom.

Daljim radom u stanu su pronađena još 42 paketa sa marihuanom, ukupno 45 kilograma, i četiri paketa sa ukupno 500 grama kokaina. Takođe, pronađena je i improvizovana eksplozivna naprava. Pretresom drugih stanova koje osumnjičeni koristi pronađene su folije za pakove, elektronske vagice za precizno merenje i veća količina dinar ai stranog novca.

Tom prilikom uhapšen je L.Đ. (20) zbog sumnje da je počinio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promot opojnih droga i nedozvoljena porizvodanja, držanje, nošenje, promet oružja i eksplozivnih materijala. Njemu je određeno zadražvanje do 48 časova i uz krivičnu prijavu će biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTI


Na portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTIDogađaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONIVažni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČEKategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

Preuzeto sa: https://www.beograduzivo.rs/feed/

Admin

Read Previous

PEŠAK PREVEZEN NA REANIMACIJU, ZADOBIO TEŠKE POVREDE U NEZGODI – Beograduživo.rs

Read Next

IZMENJENO RADNO VREME UŠĆE VAKCINALNOG PUNKTA – Beograduživo.rs