A za kraj velike crno-bele večeri – trubači! Žurka pred vratima Arene zbog Obradovića i njegovih majstora

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Velika pobeda proslavljena je uz najbolju žurku u gradu

Najbolja žurka je u petak uveče bila Areni. Ne u nekom prestoničkom klubu, ne na splavu, niti bilo gde gde je dobar provod, jer je najbolji, zna se, tamo gde igraju košarkaši Partizana. “Milion” puta dokazano.

Učenici Željka Obradovića priredili su još jedan nezaboravan ugođaj svojim navijačima, još jednu pobedu o kojoj će se pisati, pričati, koja će služiti kao standard za buduće igre, za ono što nadolazi.

Koliko je interesovanje za mečeve Partizana najbolje svedoči činjenica da je veliki broj ljudi ostao van kapija Arene za meč sa Realom u kome je Željkov tim razgalio svakog čije je sce obojeno u crno-bele tonove.

Navijači Partizana, igrači, još jednom su poslali neverovatnu sliku u svet, prizore slavlja, scene kakve se retko gde mogu videti na sportskim borilištima. Veliki Real je progutan u paklu Arene, a nakon meča nije moglo da bude drugačije – trubači su začinili ovo veličanstveno veče.

Orkestar je trubio dok je još Obradović “držao slovo” na konferenciji za medije, čak su ga i tamo pitali da li čuje njegovom uhu dobro poznate zvuke.

A ipred hale – žurka. Trubači su svojim ritmom “pozvali” na slavlje, okupili oko sebe navijače koji su čas đuskali, čas iščekivali da im se pred očima pojave oni zbog koji su ovoliko dobro raspoloženi i srećni već mesecima.

(Telegraf.rs)

Preuzeto sa: https://www.telegraf.rs/rss

Admin

Read Previous

Ovo je Partizanu potrebno da bi zasigurno igrao Top 8 Evrolige!

Read Next

ISKLJUČENJA STRUJE ZA SUBOTU, 1. APRIL – Beograduživo.rs