• November 29, 2023

6 spavaćih soba, 11 kupatila, teretana… The Rock kupio vilu od 17.630 kvadrata za 27,8 miliona $

Pored svog novog doma u Los Anđelesu, Dvejn poseduje i kuću površine 14.791 kvadratnih metara, koju je kupio za 9,5 miliona dolara

Dvejn Džonson

Dvejn Džonson / Foto: Tanjug/AP

Glumac Dvejn Džonson (48), slavni The Rock, kupio je velelepnu vilu na Beverli Hilsu, a za luksuznu nekretninu iskeširao je 27,8 miliona dolara.

Naime, Dvejn i njegova supruga Loren Hašijan, od komičara Pola Rajsera prošle nedelje pazarili su vilu sa ogromnim dvorištem i detaljima od kojih zastaje dah.

Nova vila slavnog glumca ima šest spavaćih soba i 11 kupatila, tren za bejzbol, teniski teren i “teretanu svetske klase”, u kojoj će Džonson, ne sumnjamo vežbati, a možda mu to bude i omiljeni kutak kuće.

Vila ima 17.630 kvadrata i nalazi se u zatvorenoj zajednici u Los Anđelesu, gde žive neke od najvećih zvezda. Džonsonu će komšije biti Denzel Vošington, Silvestr Stalone, Edi Marfi, Sofija Vergara…

Pored svog novog doma u Los Anđelesu, Dvejn poseduje i kuću površine 14.791 kvadratnih metara, koju je kupio za 9,5 miliona dolara. Međutim, tu vilu Dvejn želi da proda i na tržištu je od početka godine i to za 7,5 miliona dolara.

Kako izgleda velelepna vila Dvejna Džonsona koju je pazario za 27,8 miliona dolara, pogledajte u galeriji u nastavku:

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Preuzeto sa: https://www.telegraf.rs/rss

Vinkmag ad

Admin

Read Previous

Ovaj grad svakog aprila slavi ćerke: “Dosta je bilo rodnih podela, devojčiće biraju muška zanimanja” – Biznis Telegraf.rs

Read Next

“Bila je ovo dobra noć, zabavljao sam se na terenu“: Srpski košarkaš skroman posle ludog meča