6 predloga trendy frizura za predstojeće toplije dane – WANNABE MAGAZINE

Kosa, kosa, kosa – mi žene nekako uvek nađemo načina da pričamo o kosi, mislimo o kosi, i planiramo kako će nam kosa izgledati. U 2021. godini sačekalo nas je nekoliko novih trendova u frizurama o kojima smo već pisali ovde, a mi prosto ne znamo kako da se odlučimo koji bismo pre isprobale! U današnjem vremenu dosta je lako postići mnoge neobične frizure, jer je proizvoda za stilizaciju mnogo, a i živimo u vremenu postojanja veoma kvalitetnih umetaka i dobro izrađenih perika. Dakle, sve što je potrebno je da se odlučite za stil koji vam se dopada i posvetite mu malo pažnje – a rezultati će sigurno biti primećeni. Ukoliko volite da eksperimentišete sa frizurama i svaki dan iznesete neku drugačiju, evo još nekoliko primera atraktivnih frizura koje biste mogli da iznesete u predstojećim letnjim danima!

Kosa vezana u kikice u stilu 90-ih godina

Moda iz kasnih 90-ih godina, i sa početka 2000-ih vraća nam se u velikom stilu, a uglavnom je popularizuje mlada generacija Z koja je taman dovoljno mlada da te godine nije zapravo proživela nego se eventualno u njima rodila – pa može na njih gledati kao na prošlost. Ipak, kada ih vidimo kako bezbrižno nose plitke pantalone, uske naočare za sunce i kosu vezanu u kikice koje nas podsećaju na muzičarke iz čuvene ženske grupe Spice Girls, i mi pomalo želimo da se vratimo u svoju mladost i ponovo nosimo ovaj tip frizure koji smo verovatno volele u osnovnoj školi. Ključ ovog looka je da krajeve kose blago uvijete, kao i da izvučete dva pramena koji će vam uokvirivati lice.

Kosa vezana u nisku elegantnu punđu

Kosa elegantno vezana u nisku punđu je klasika, ali ona klasika koja je toliko dobra da joj se jednostavno stalno vraćamo. Ovaj tip frizure popularizovala je u skorijem periodu čuvena lepotica Hailey Bieber koja je sa kosom elegantno vezanom u nisku punđu čak i ušla u novu 2021. godinu! Ona je svoju kosu veoma pažljivo zalizala i fiksirala – a zatim je blago uvila i uvezala u čvrstu punđu crnom scrunchie gumicom, koja je takođe trendy aksesoar. Ukoliko je pred vama elegantna prilika za koju nemate previše vremena da se pripremite, ova punđa je savršen izbor.

Pastelnolila kosa

Pastelnolila boju viđaćemo u 2021. godini na više načina, kako kroz odevne komade i manikir – tako i kroz frizure i boje kose. Ukoliko niste raspoloženi za stalnu promenu, lila kosu možete izneti i putem perike, kako biste videli da li se osećate komforno u ovoj neobičnoj boji i kakve reakcije ćete dobiti od okoline. U svakom slučaju, sa lila kosom izgledaćete atraktivno i bićete primećeni na svakom koraku!

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Citati Diznijevih zlikovaca u kojima smo se pronašli (nažalost)

Read Next

Kako da znate da li treba da odustanete od nekog