6 letnjih odevnih kombinacija sa biciklističkim šortsem

Godinama smo bežali od biciklističkog šortsa jer smo bili ubeđeni da uz njega dolazi članstvo u teretani i budilnik koji nam govori da je vreme da ustanemo iz kreveta i počnemo da trčimo. Srećom, ovaj odevni komad je u novoj sezoni postao vrlo fešn, i možemo da ga nosimo i mi koji nismo potrčali još od krosa u srednjoj školi. Ovo su neke od kombinacija uz koje možemo da nosimo biciklistički šorts.

Sako i crop top

U 2021. godini biciklistički šorts dobio je još jednu namenu – sada možemo da ga nosimo i u malo svečanijim varijantama. Ovde ćemo u širokom luku izbeći izraz “sportska elegancija” jer je on sinonim za opšte mesto u modi. Ipak, šorts će uz sako i jednobojni crop top dobiti potpuno drugu konotaciju, i neće biti asocijacija na teretanu ili prostirku za jogu. Ovaj stajling se najbolje upotpunjava štiklama, ali ukoliko vam se više nose patike – that will work just fine too.

Košulja zavezana na pupku

Boemski izgled je hit u bilo kojoj prolećno/ letnjoj sezoni. Detalji se možda menjaju, ali vajb ostaje isti. I dok nam u pozadini ide pesma La Bohemia koju je prepevala majorkanska pevačica Buika, mi ćemo ovog leta košulju nehajno vezati u struku i ukombinovati je uz biciklističke pantalone. Možda vam deluje nespojivo, ali kada isprobate, videće te da je to baš poput kombinacije slatkog i kiselog – kada je jednom otkrijete, uvek ćete naručivati samo to.

Majica sa printom + patike

Ukoliko niste neko ko se oseća dovoljno srećno u jednobojnim kombinacijama, biciklistički šorts (ukoliko se ne odlučite za neki leopard) savršeno će dopuniti majicu sa printom. To može biti i samo jedna reč, kao što je bilo popularno ove zime, a može biti slika ili citat koji izražava vaše trenutno raspoloženje. Uz ovaj stajling, savršeno idu patike, kao i neki manji ranac ili torbica koja ide oko struka.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Spektakularan gol Mesija, Argentini samo bod (VIDEO) – Sportklub

Read Next

Stvari koje radimo posle tridesete, a mislili smo da nećemo nikad