5 TikTok trikova u šminkanju koje morate isprobati

TikTok kao jedna relativno “mlada” društvena mreža, doživeo je ogromnu popularnost u prethodnoj godini. Kako je rasla potreba za konzumiranjem sadržaja ove aplikacije, tako je i sam sadržaj postajao raznorazniji. Shodno tome, TikTok je doneo neka zanimljiva i vrlo korisna otkrića u svetu lepote. Sada imate mogućnost da iz prve ruke rešite svaku svoju nedoumicu u vezi sa šminkanjem jer aplikacija obiluje trikovima za svaku vrstu problema koje može prouzrokovati šminka. Ipak, ima i dosta saveta koji dolaze direktno od samih profesionalaca i koji apsolutno mogu promeniti vašu rutinu šminkanja nabolje.

Trik za bujnije trepavice

Ovo je jedan od starijih trikova koji čini da vaše trepavice izgledaju gušće i tamnije, i to sve uz pomoć olovke za oči i uvijača za trepavice. Željeni izgled postižete tako što nanesete olovku za oči (u tankom sloju) na gornji rub vašeg uvijača, i nakon što uvijete trepavice, dobićete savršenu usku liniju. Ovaj 2 u 1 potez je ono što ovaj trik podiže na potpuno novi nivo, i čini da lakše i preciznije nanesemo olovku za oči.

Trik za izvlačenje eyelinera kod spuštenih kapaka

Ovo je najbolji savet za sve one koji imaju spuštene kapke i čiji se ajlajner izgubi kad god pokušaju da ga izvuku. Budući da su vaši kapci spušteni, morate ih malo “precrtati” da biste napravili savršen oblik oka. Umesto da sledite ravnu liniju i povežete je onako kako su nas uvek učili, napravićete liniju, a zatim je malo prebaciti, stvarajući na kraju mali trougao. Ne samo da izgleda izuzetno cool kad su vam oči zatvorene, već čini da vaš eyeliner izgleda savršeno svaki put kada su one otvorene.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Neprijatno mi je da se skinem pred dečkom. Zašto? – WANNABE MAGAZINE

Read Next

Ne možete se isceliti ukoliko ostanete na mestu koje ugrožava vaš rast