• December 11, 2023

5 razloga zašto vam je seksualni život dosadan – WANNABE MAGAZINE

U dugim vezama, seks (kao i mnoge stvari), može postati rutina. Ono što žene nerado priznaju je da im je seks u partnerskom odnosu bitan isto koliko i poštovanje i poverenje. Ukoliko je on loš, monoton, redak ili dosadan, misli počinju da im lutaju i posećuju skrivena mesta za koja nisu znale ni da postoje. Za loš seks su potrebne dve osobe, a isto tako i za prosečan. Pre nego što učinite nešto zbog čega ćete se pokajati, postoje neke stvari u vašem (seksualnom) odnosu koje možete da promenite da bi se on podigao iznad proseka. U nastavku teksta pročitajte najčešće razloge zbog kojih ste nezadovoljni svojim seksualnim životom.

Koristite umor kao izgovor

U nekom trenutku veze seks prestane da vam bude prioritet, i to je sasvim u redu. Ali onog trenutka kada vam on postane nešto što vas mrzi, to je momenat kada nešto treba da promenite. Svi mi živimo užasno brzim životima, u kom ne samo da nam 8 sati dnevno ode na posao, već i na milion obaveza koje moramo da obavimo pre i posle njega. Prirodno je da onda dođemo kući i gledamo u plafon ili zaspimo na pola filma, jer je vreme kad smo mogli da žrtvujemo san radi seksa davno prošlo. Ipak, onda treba da se nađe neko drugo vreme u kom ćemo biti budniji i raspoloženiji. Nek to bude u pola noći kada ste već odspavali jednu turu, ili rano ujutru čim otvorite oči (tad je realno i najslađe) ili kad god vama više odgovara, ali ne smete da dozvolite da vam umor smanjuje libido.

Možete da predvidite svaki partnerov pokret

Rutina je rutina, bez obzira na to da li je na poslu, u seksu ili nekom drugom životnom polju. Kad počnete to da radite mehanički, i kada na isti način započinjete i završavate seks, definitivno ste upali u rutinu. Srećan kraj je srećan kraj, ali računa se i sve što se između dešava. Zapravo, čar je u sredini. Uradite nešto što vaš partner neće očekivati, pa će vam on sigurno uzvratiti istom merom. Dajte mu ga malo po gasu, više vremena posvetite oralnom seksu, promenite redosled poza, probajte neke nove, guglajte i Kama Sutru ako treba – samo nemojte pretvarati jednu tako emotivnu stvar, kao što je seks, u mehaničku radnju.

Sramota vas je da probate nešto novo

Postoji toliko stvari koje biste mogli da uradite da razbijete rutinu, ali vas je blam i ne znate od čega da krente. Igrajte beer pong u skidanje. Napijte se. Pogledajte porno film zajedno (ne, “50 nijansi sive” i “365” dana se ne računaju). Pokušajte sa rol-playem. Kupite lisice, vibrator, vaginalne kuglice, prsten koji vibrira, seks ljuljašku… Šta god da vam se radi. Ako ste toliko dugo zajedno da ste upali u rutinu, onda ste verovatno dovoljno dugo zajedno da nema potrebe da vas bude ni sramota ni blam da nešto novo predložite. Uostalom, poverenje i poštovanje jesu osnova svake veze, a one se najbolje vide u seksualnim odnosima.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Vinkmag ad

Admin

Read Previous

Voće i povrće koje ima više vitamina C od narandže – WANNABE MAGAZINE

Read Next

Ne čekajte onog pravog (diskutabilna moć Čarobnjaka iz Oza) – WANNABE MAGAZINE