5 razloga zašto je Emily Ratajkowski naša omiljena IT devojka

Emily Ratajkowski je model, aktivistkinja, glumica i spisateljica. Još otkako se pojavila u spotu za pesmu “Blurred Lines” Robina Thickea i Pharella, bilo nam je jasno da je ova devojka nešto posebno. U nastavku teksta donosimo vam samo neke od razloga zašto je ona naša omiljena IT devojka.

Na Dan žena nije želela samo cvet, već i revoluciju

Ponekad su najtiši oni čiji se glas najdalje čuje. Društvene mreže su sada ono što je nekada bila govornica, a pratioci su zamenili publiku. Ipak, svi ti ljudi koje u bukvalnom smislu te reči, prate milioni, ostaju nemi na društveno-odgovorna pitanja, pa samim tim taj stav prenose i na ljude koji prate njihov rad. Oni zaboravljaju da “lajfstajl” podrazumeva i bavljenje temama od javnog značaja jer one upravo utiču na stil života, kao i da njihov influens može da se iskorisiti i za donošenje promena, a ne samo za promovisanje brendova. Emily nije jedna od njih, i to je razlog zašto je ona jedna od naših omiljenih IT devojaka. Ona svakog osmog marta zajedno sa hiljadama ljudi, protestuje ulicama Vašingtona gde pokazuje svoje nezadovoljstvo trenutnim položajem žena u Americi.

Izgledala je nestvarno u Versace haljini iz kolekcije proleće/leto 2021

Haljina koja je obeležila Versaceovu post-covid kolekciju koju je inspirisalo beskrajno plaventilo i sve što se u njemu nalazi, bila je Emilyn izbor za proslavu njenog tridesetog rođendan. Njena nežnost Male sirene i snaga kralja Tritona ono su što je čini devojkom koju nas nije sramota da pratimo na Instagramu. Jedna je od retkih koja nije naš “guilty pleasure” već samo pleasure.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Prava razlika između zavisnosti i ljubavi

Read Next

Leto se zahuktava – Todorović otkriva da li nas čekaju ekstremne vrućine