5 malih stvari koje treba da uradite pre početka praznične sezone

Radujemo se predstojećim praznicima, a sigurni smo da i vi. Iz tog razloga već sada izdvajamo male savete i trikove koje možete da iskoristite da praznike učinite što veselijim, budući da ćemo se svi viđati sa porodicom i prijateljima koje duže vreme nismo mogli da vidimo. U nastavku vam predstavljamo pet malih stvari, koje nisu samo jednostavne već će nas učiniti sigurnijim, znajući da smo dali sve od sebe da sa stilom započnemo predstojeću prazničnu sezonu.

Zakažite termin masaže

Pred nama je uzbudljivi mesec – ne zaboravite da unapred rezervišete svoj termin masaže da biste se pripremili za odmor i ostali u elementu za sve poduvate koje planirate. Masaža u potpunosti opušta, pa će vam vaše telo biti vrlo zahvalno posle svojevrsnog relaksa. Preporučujemo masažu celog tela – tad ćete znati da ste učinili pravu stvar.

Praktikujte vežbe disanja

Naravno, wellness praktičari veličaju vrline meditacije, ali da li ste znali da postoji još brži način da dobijete pojedine od istih prednosti protiv stresa i anksioznosti? Studija iz 2017. pokazala je da duboko disanje poboljšava kogniciju i smanjuje negativne posledice stresa. Počnite da praktikujete najzdraviji način disanja – i istražite kako samo nekoliko minuta jednostavnih udisaja i izdisaja može doprineti vašem blagostanju. Svoju tehniku disanja nastavite da praktikujete u napornim trenucima i nakon praznika.

Nagradite kuvara

Praznična sezona je puna uživanja u obrocima sa prijateljima, a posebno je divno kad vas dragi ljudi pozovu u svoju kuću na večeru. Budući da onaj koji kuva treba da obavi veliki posao nabavljanja i pripreme namirnica, naravno i da spremi ceo obrok, lepo bi bilo da ga nagradite. Kupite mu poklon u vidu sezonskih rukavica za rernu, mlin za biber ili čak pribor za vino, pa ćete učiniti da pripremanje celog obroka bude mnogo zabavnije.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

1, 2, 3, 4, 5… Kako je Novak osvojio istorijsku titulu? – Sportklub

Read Next

Kakav vam je Mars – takav vam je seks!