• January 25, 2022

5 filmova o nekonvencionalnim porodicama koje morate da pogledate – WANNABE MAGAZINE

Praznično raspoloženje je uveliko među nama i svi tražimo filmove za one večeri koje ćemo provesti pod ćebetom i s šoljom čaja u rukama. Novogodišnji i božićni filmovi često umeju da budu cheezy, pa je razumno ako niste ljubitelj. Praznični filmovi mi se nikad nisu dopadali, osim, naravno, Home Alone. Međutim, uvek sam volela da gledam animirane i porodične filmove. Zato vam predstavljam listu od 5 filmova koji su savršeni za period koji okuplja porodicu na jednom mestu. Svaki od ovih filmova će vam prikazati nekonvencionalne porodice u kojima prijatelji i životinje pružaju osećaj sigurnosti i pripadanja.

Annie

Annie je crvenokosa devojčica koja živi u njujorškom sirotištu. Sa drugim devojčicama iz sobe Annie mašta o životu daleko od sirotišta i osvetoljubive gospođice Hannigan. Bez obzira na sve nesreće koje su je zadesile, ona je i dalje dete koje zrači srećom. Zabava za nju nikada ne prestaje. Ovaj mjuzikl je ispunjen pesmama koju ćete pevati dugo nakon gledanja filma, a ne sumnjam i da ćete pustiti i poneku suzu.

[embedded content]

[embedded content]

My Dog Skip

Filmovi sa ljubimcima bi trebalo da imaju posebnu kategoriju jer su definitivno najemotivniji. Ova kategorija bi, naravno, sadržala filmove poput Beethoven, Buddy Basketball Dog, Hatchi: A Dog’s Tale… Ipak, My Dog Skip je za mene veoma poseban jer sam ga s porodicom iznajmljivala iz lokalnog video-kluba.  Jack Russel je rasa pasa koja samom svojom pojavom usrećuje ljude. U ovom ostvarenju, Skip je pas koji je tu da bude pravi četvoronožni najbolji pijatelj. Kada se mali Willie povuče u sebe i počne da gubi samopouzdanje zbog nasilnika u školi, njegova majka odlučuje da je savršen trenutak da Skip stupi na scenu. Pas postaje član ove, pomalo rezervisane porodice, ali njegov razdragani duh će dati od sebe da porodicu ponovo ujedini.

[embedded content]

[embedded content]

Life as We Know It

Ova romantična komedija služi kao savršen primer da vas roditeljstvo pronalazi onda kada ste najmanje spremni. Holly i Eric su mladi ljudi koji uživaju u svim prednostima života bez dece i porodice. Oboje su obuzeti svojim poslove i gotovo im ni na kraj pameti nije da se vezuju za ljubavne partnere. Međutim, tragedija koja ih je zadesila okreće im život naglavčke. Njihovi zajednički prijatelji, koje oboje neizmerno vole, ginu u saobraćanoj nesreći ostavljajući ćerkicu Sophie potpuno sami. Američki zakoni dopuštaju roditeljima da izaberu staratelje za svoju decu, u slučaju da oni nisu sposobni da se o njima brinu. Budući da im niko nije toliko ulivao poverenje, Hollyini i Ericovi prijatelji im u testamentu ostavljaju malu Sophie na staranje. Suočeni jedno s drugim, kao i sa svim stresom, tugom i željom da pomognu, Holly i Eric počinju da žive zajedno i trude se da postanu roditelji kakve Sophie zaslužuje.

[embedded content]

[embedded content]

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Espanjol kroz penal seriju do osmine finala Kupa kralja – Sportklub

Read Next

Da li je ženama potreban zaštitnik u 21. veku? – WANNABE MAGAZINE