3D ukrasi su novi trend u svetu manikira – a evo na koje ih sve načine možete nositi

Kada je u pitanju svet manikira, u njemu se zaista možemo izgubiti u vrtlogu ideja i predloga. Nekada želimo jednostavni, minimalistički french manikir, a nekada želimo preduge špicaste nokte u stilu Cardi B – a nekada istražujemo i sve one neobične opcije u sredini. Ovog leta se u svetu manikira nametnuo novi trend, koji su veoma brzo prihvatile poznate ličnosti poput beauty mogula Kylie Jenner i muzičarke Rosalie, a u pitanju su raznovrsni 3D detalji na noktima. Ovo je neobični trend koji možda nije za svakoga i rezervisan je za one razigrane, odvažne i mladalačnog duha, a mi vam u nastavku predstavljamo osam načina da 3D detalje u okviru manikira nosite ovog leta. 

Nežni leptir na samo jednom noktu

Ukoliko ste početnik u svetu 3D manikira – možda je najbolje da krenete od onog koji uključuje samo jedan detalj na jednom od noktiju. Kreirajte minimalistički, svetli ili pastelni manikir na bademastim noktima, a zatim na jednom dodajte efektan detalj poput prozirnog, nežnog leptira. Predlažemo vam da radi praktičnosti i  estetike to bude nokat na domalom prstu.

Smajliji i raznobojni nokti

Ako ste u pravom raspoloženju za odlazak na žurku, festival ili bilo koje zabavno okupljanje, predlažemo vam da se pripremite i autfitom i manikirom. Manikir za one odvažne devojke koje vole da budu u centru pažnje trebalo bi da budu raznobojni, a na poneki od njih mogao bi da bude ukrašen 3D smajlijem. Ovaj tip manikira garantuje vam zabavu!

Sija mi 24 sata kao 24 karata od zlata

Zasijajte zlatnim sjajem ovog leta, uz 3D zlatne detalje na minimalističkim, bezbojnim noktima. Zlatni detalji mogli bi biti asimetričnih i različitih oblika, a dodatno mogu biti ukrašeni cirkonima u raznim bojama. Vodite se pricipom “više je više” i uživajte u visokom sjaju svog manikira.

Oblaci, mesec i zvezde

Za sve one sanjare među nama, ovo je savršen manikir sa 3D detaljima. On najbolje izleda u raznobojnim, nežnim pastelnim tonovima koji se prelivaju, a na njega možete dodati detalje poput zvezda padalica, oblaka ili pak polumeseca. Možete kombinovati i više njih u isto vreme. Predlažemo vam da ovaj tip manikira kreirate na malo dužim noktima bademastog oblika.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Kako da izgradite svoju ličnu filozofiju (jer vam se smučilo da vam svi pričaju kako treba da živite)

Read Next

Sunčani i topli dani u nizu, upaljen narandžasti meteo-alarm