3 iconic haljine koje je Adele nosila u spotu za hit singl “Oh My God” – WANNABE MAGAZINE

Jedva smo dočekali 30 – najnoviji, četvrti album koji nam je predstavila Adele, a sada ne možemo da se naslušamo singlova sa ovog albuma, niti da se nagledamo spotova koji ih prate. Do sada smo od Adele “na dar” dobili dva spota, prvi za singl “Easy On Me”, a zatim drugi za hit pesmu “Oh My God”, i da budemo iskreni – ne znamo koji nam je draži! Opčinjeni smo njenom novom estetikom, sofisticiranim crno-belim spotovima, melodičnim glasom i emocijom koja iz njega izvire, a najviše od svega, njenim novim, zrelim, ženstvenim stilom i modnim momentima koji su nas ostavili bez daha. Adele je zaista postala najbolja verzija sebe i jednostavno zrači samopouzdanjem i samospoznajom, privlačeći nas kao magnet. Ukoliko do sada niste pogledali spot za pesmu “Oh My God”, koji je režirao Sam Brown, u nastavku vam ga predstavaljamo i otkrivamo više o njegovom scenariju i tri apsolutno iconic haljine koje su ga obeležile – i koje će još dugo ostati u našem sećanju.

[embedded content]

[embedded content]

Crno-beli spot za pesmu “Oh My God” sniman je takozvanom single shot tehnikom, odnosno – urađen je tako da deluje kao jedan kadar od početka pa do samog kraja, bez prestanka i bez preseka scena. On simbolično prati Adele kroz njeno emotivno putovanje, pronalaženje sebe i oslobađanje – dok se oko nje odvijaju različiti performansi. Ova analogija dodatno je potvrđena jabukom koja je prisutna od prve scene i koju Adele na kraju zagriza. Za Adeline stajlinge zaslužan je Jamie Mizrahi, koji je bez greške uradio svoj posao. Kroz samo tri looka, on je uspeo da prikaže Adelinu ličnost i njenu tranziciju od početka do kraja pesme – a koji su to lookovi, otkrivamo vam u nastavku.

Prva haljina u kojoj možemo videti Adele – zapravo uopšte nije haljina. U pitanju su crni korset i duga crna suknja, preko kojih je Adele nosila providnu polka dot bluzu dizajnera Harrisa Reeda. Kosa joj je vezana u savršeno urednu nisku punđu, čime je akcenat stavljen na njen nakit, iza kojeg, takođe, stoji Reed. Ipak, ovaj nakit je nastao u njegovoj saradnji sa brendom Missoma. Ovo je možda najjednostavniji look od tri koja smo videli, ali nikako ne i manje važan.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Nastavlja se saslušanje, šta čeka Novaka? – Sportklub

Read Next

Da li je prevara kada spavate sa drugom osobom dok je veza na pauzi? – WANNABE MAGAZINE