• February 27, 2024

Ухапшен младић на Новом Београду, сумња се да је силовао и уцењивао девојку

Како се наводи у саопштењу, осумњичени А. А. (2001) и девојка су се упознали у једном локалу, након чега су одржавали комуникацију и договорили се да се нађу у изнајмљеном стану на Новом Београду, где је потом осумњичени девојку физичком силом принудио на недозвољену полну радњу, након чега јој је из торбе узео новац и лична документа уз претњу да је потребно да му до вечерњих часова да још 500 евра.

“Наведени догађај је оштећена пријавила полицији која је, по налогу Трећег основног јавног тужилаштва у Београду лишила слободе осумњиченог који се, по претходном договору, нашао са оштећеном у ТЦ ‘Делта сити’ да би преузео новац који је тражио од ње да би јој вратио документа која јој је одузео”, додаје се у саопштењу.

Осумњичени се на саслушању бранио ћутањем, након чега је Треће основно јавно тужилаштво у Београду поднело предлог Трећем основном суду у Београду да осумњиченом одреди притвор због постојања околности да ће боравком на слободи утицати на сведока оштећену. Предлог је усвојен и решењем је осумњиченом одређен притвор.

Preuzeto sa: http://www.rts.rs/page/stories/sr/rss/691/vreme.html

Vinkmag ad

Admin

Read Previous

Šta smo sve naučili u Pedigree avanturi sa Sarom i Slavenom: Kako da usrećimo naše pse i bolje brinemo o njihovom zdravlju – baš svakog dana

Read Next

Команданти карабињера посетили Високе Дечане, разговарали са игуманом Савом Јањићем