• February 27, 2024

Пар из Италије преживео две авионске несреће

Антоанета Демаси и Стефано Пирили су се укрцали на два различита авиона, којима су пилотирали њихови пријатељи и оба авиона су се срушила.

За Антоанету, стару 22 године, то је био први лет, а летелицом “Tecnam P92 Echo Super” управљао је Паоло Ротондо из Торина, који је доживео тешку повреду главе.

Антоанета је у болници у Торину и оперисала је карлицу,.

Њен тридесетогодишњи момак Стефано такође је летео авионом којим је управљао Никола Фисцарели, и који се срушио на удаљености од 40 километара.

“Са малог аеродрома Пјанеца одлучили смо да полетимо са две различите летелице. Међутим, проблем се догодио у моменту када се подигла магла и ништа се више није видело. Пали смо на поље крај писте, успео сам да се извучем из кабине и телефонирам тражећи помоћ. Међутим, када сам позвао девојку да јој испричам шта се десило, она се није јављала”, изјавио је Стефано за Стампу.

Када су на место несреће стигли ватрогасци, Стефано је открио да се догодила друга авионска несрећа, истовремено када је пао и његов авион, те да је у том другом авиону који је приликом пада ударио у бандеру, била његова девојка Антоанета.

“Мислим да је заиста чудо да смо сви живи”, изјавио је Стефано.

Preuzeto sa: http://www.rts.rs/page/stories/sr/rss/691/vreme.html

Vinkmag ad

Admin

Read Previous

Суђење Војиславу Медићу, сведоци одбране први пут пред судским већем

Read Next

Održani sajmovi sporta: Domaćini bili beogradske opštine