• February 27, 2024

Одређен притвор гинекологу из Сремске Митровице осумњиченом за акушерско насиље

У ВЈТ у Сремској Митровици је, како је потврђено Танјугу, приведен М. М. лекар специјалиста гинекологије и акушерства у Општој болници у Сремској Митровици, због кривичног дела Тешко дело против здравља људи јер постоје основи сумње да је извршио ово кривично дело 12. јануара у Општој болници у Сремској Митровици.

Осумњичени је саслушан, након чега му је суд, по предлогу тужилаштва, одредио притвор због опасности од ометања поступка утицајем на сведоке, опасности да ће у кратком временском периоду поновити кривично дело и због узнемирења јавности које може угрозити несметано и правично вођење кривичног поступка.

Више јавно тужилаштво у Сремској Митровици наставља истрагу у овом предмету.

Припадници Министарства унутрашњих послова у Сремској Митровици ухапсили су у петак М. М. (1979), лекара Опште болнице у Сремској Митровици, због сумње да је извршио кривично дело – Тешко дело против здравља људи.

Породиља из Опште болнице у Сремској Митровици претходно је на Фејсбуку објавила да је М. М. одговоран за смрт њене бебе. Она је у објави, између осталог, навела да јој је лекар током порођаја нанео физичке повреде, да јој је претио и вређао је на националној основи. 

Preuzeto sa: http://www.rts.rs/page/stories/sr/rss/691/vreme.html

Vinkmag ad

Admin

Read Previous

Ухапшен осумњичени да је претукао мушкарца после саобраћајне незгоде

Read Next

U Istanbulu zaplenjeno 568 kilograma droge