• February 27, 2024

Две полицијске акције у Крушевцу – одузето оружје, муниција, дрога

Због постојања основа сумње да су извршили кривична дела неовлашћена призводња и стављање у промет опојних дрога и недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја ухапшени су Б.Ђ. (1974) држављанин Босне и Хрцеговине, Ј. Ш. (1989) из Београда, П. Ђ. (1976) из Крушевца и М. П. (1997) полицијски службеник из Крушевца.

Полиција је претресом на више локација у граду, које су користили осумњичени пронашла и одузела преко 57 грама кокаина, два пиштоља, 59 комада муниције различитог калибра, мању количину марихуане, 10 мобилних телефона, око 1.200 евра и једно путничко возило.

М.П. је како се сумња посредовао у купопродаји кокаина између Ј.Ш. и једног малолетника.

Ухапшенима је по налогу Вишег јавног тужилаштва у Крушевцу одређено задржавање до 48 сати након чега ће, уз кривичну пријаву, бити приведени тужиоцу.

Полиција је у другој акцији, радећи на расветљавању кривичног дела изазивање опште опасности, извршеног на штету шездесетдеветогодишњег мушкарца из Крушевца, ухапсила Н.Б. (1993) из Косова Поља, В. А. (1983) и А. А. (1979) из Крушевца, због постојања основа сумње да су извршили наведено кривично дело.

Н.Б. се сумњичи да је намерно изазвао пожар на аутомобилу “рено клио” у власништву оштећеног Крушевљанина, како се сумња по налогу В. А. и А. А., уз обећану новчану накнаду.

Осумњиченима је по налогу Основног јавног тужилаштва одређено задржавање до 48 сати након чега ће, уз кривичну пријаву, бити приведени.

Preuzeto sa: http://www.rts.rs/page/stories/sr/rss/691/vreme.html

Vinkmag ad

Admin

Read Previous

Vikend mapa Beograda: Evo šta možete da posetite od 2. do 4. februara

Read Next

SAJAM TURIZMA BEOGRAD 2024 – POZNATA CENA ULAZNICA – Beograduživo.rs