Вучић се огласио поводом протеста: Само уједињени можемо напред

Александар Вучић, у видео-поруци на Инстаграм профилу buducnostsrbijeav, навео је да је време  да се ујединимо у покушају да земља иде напред, као и у покушају да подигнемо стопу раста.

“Да у заустављању инфлације гледамо да је што брже спустимо испод осам одсто, да покушамо да обезбедимо бољи животни стандард наших људи”, рекао је Вучић.

Додао је да је време да “све разлике да преточимо у демократке предности”

“Морамо да почнемо да се бавимо озбиљним проблемима. Ми, који морамо да се бавимо ситуацијом на КиМ, али и сви други да урадимо што можемо да Србија убрзано иде напред. Ово је мој позив свим људима у Србији, без обзира на све њихове разлике: само заједно можемо напред. Зато, хвала свима, и онима који су ми претили вешањем и онима који су ми слали поруке подршке”, навео је Вучић.

Истакао је “само заједно можемо у будућност која ће значити бољи живот за наш народ”.

Реаговање премијерке

Ана Брнабић оштро је критиковала учеснике протеста који су на скуп, како је навела на Твитеру, дошли са обешеном лутком са ликом председника Србије Александра Вучића, подсећајући да су на скуп дошли како би се борили против насиља.

“Како ово објасните деци? Мој син има четири године. Ја сам ‘ћале’ за вас који промовишете толерантније друштво – и не знам како бих му објаснила. Александар Вучић је пријатељ, отац, син…човек који даје све да Србија буде јача. Имате другачију визију – ОК, али вешање, а борите се против насиља?”, поручила је премијерка.

“Срамне слике се шаљу из престонице”

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања и члан Председништва СНС Никола Селаковић оштро је осудио, како је навео, позиве на насиље и слике насиља, вређања и мржње током протеста “Србија против насиља” у Београду.  

“Срамне слике се вечерас шаљу из наше престонице. Слике насиља, вређања, и мржње. Прво су носили вешала по Теразијама, а сада позивају на вешање председника државе”, истакао је Селаковић.

Preuzeto sa: http://www.rts.rs/page/stories/sr/rss/691/vreme.html

Admin

Read Previous

Таковски малинари не брину ни за пласман ни за цену, верују да је коришћење науке будућност производње

Read Next

NBA liga se oglasila zbog Jokića, pao još jedan rekord: “Nikola nastavlja da stvara istoriju”